Εσείς το ενοίκιο,
Eμείς τον κόπο!

Η μοναδική υπηρεσία στην Αθήνα η οποία διαχειρίζεται τα ακίνητα σας και σας απαλλάσσει από τις έγνοιες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

 

Συμφωνώ να συλλέξει η Mobilia Property Management τα στοιχεία μου μέσω αυτής της φόρμας

 

 

Διαβάστε περισσότερα Privacy Policy

Γιατί να μας εμπιστευτείτε τη διαχείριση του ακινήτου σας;  

Το να είσαι ιδιοκτήτης ακινήτου μπορεί να αποτελέσει μεγάλη πηγή άγχους.
Δεν αρκεί μόνο να βρεθεί ο ενοικιαστής, αλλά υπάρχει μια σειρά διαδικασιών που έπονται αυτής της ενοικίασης. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η εταιρεία μας, εξειδικευμένη στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας, τα αναλαμβάνει όλα και απαλλάσσεστε από τις έγνοιες.

Οι υπηρεσίες μας

Μέσω της εντολής διαχείρισης, που μας δεσμεύει μαζί σας, αναλαμβάνουμε να κάνουμε τα εξής:

Εξασφάλιση ακινήτου

 • Επίσκεψη / εκτίμηση της κατάστασης ακινήτου
 • Ορισμός τιμής ενοικίου
 • Σύνταξη συμβολαίου/ μισθωτηρίου
 • Δημιουργία φακέλου διαχειριστή και επιστάμενος έλεγχος
 • Αποπληρωμή των ενοικίων

Οικονομική διαχείριση εκ μέρους μας

 • Έλεγχος πληρωμής κοινόχρηστων
 • Έλεγχος πληρωμής ΔΕΚΟ
 • Διαχείριση πιθανών ληξιπρόθεσμων οφειλών
 • Αποστολή απόδειξης πληρωμών ενοικίων
 • Εφαρμογή αύξησης ενοικίων

Πλήρης έλεγχος της ιδιοκτησίας σας

 • Διαχείριση πιθανών διαφόρων
 • Δελτίο παραλαβής της κατάστασης του ακινήτου κατά την αποχώρηση του ενοικιαστή
 • Προτάσεις για εργασίες ανακαίνισης / ανάληψη επισκευών
 • Έλεγχος ισχύος ασφάλισης ακινήτων
 • Τακτική ενημέρωση / αποστολή αναφορών διαχείρισης

Σε ποιόν απευθυνόμαστε;

•  Αν είστε ιδιοκτήτης ή συνιδιοκτήτης με μέλη της οικογένειας σας και αναλάβουμε τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας, σας αποστέλλουμε ατομικές αναφορές σε τακτική βάση, συμπεριλαμβάνοντας το μερίδιο ενοικίου αναλογικά

•  Αν είστε μακριά ή σκοπεύετε να μετακομίσετε στο εξωτερικό, η ανάθεση της διαχείρισης ενός ακινήτου σε εμάς είναι η πιο εξασφαλισμένη επιλογή και ίσως ο μόνος τρόπος να διασφαλίσετε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά με τους ενοικιαστές σας

•  Αν πάλι είστε ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, αν έχετε πολλές υποχρεώσεις ή απλά δεν επιθυμείτε να ασχολείστε με τα ακίνητα σας, η υπηρεσία μας παραμένει πρακτική και εγγυημένη

Ενοικίαση / Πώληση

Έχουμε μεγάλη και αξιόλογη εμπειρία στα ακίνητα της Αθήνας, που σημαίνει ότι μπορούμε να σας προτείνουμε τους καλύτερους τρόπους που θα καταστήσουν την ιδιοκτησία σας κερδοφόρα.

Θέλετε να μάθετε αν το ακίνητό σας είναι κατάλληλο για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση; Μήπως είναι καλύτερη μια πιο μακροπρόθεσμη επιλογή; Έχετε ακίνητο στην κατοχή σας που θέλετε να το νοικιάσετε ολόκληρο ή τμηματικά; Έχετε επαγγελματικά ακίνητα προς ενοικίαση;

Αν επιθυμείτε την πώληση του ακινήτου σας, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός εκ των συνεργατών μας, ο οποίος θα σας δώσει μια ιδέα της αξίας του ακινήτου σας. Εν συνεχεία, θα σας υποβάλλουμε μια γραπτή εκτίμηση, συντεταγμένη από πιστοποιημένο εκτιμητή.

Οι συχνές ερωτήσεις σας

Γιατί να επιλέξω την Mobilia Property Management ;

Με την Mobilia Property Management ως διαχειριστή, εξασφαλίζετε την διαχείριση της ιδιοκτησίας σας σε πλήρης ηρεμία, καθώς και την βέλτιστη οικονομική απόδοση της ιδιοκτησίας σας με απολυτή διαφάνεια. Έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο.

Όταν το διαμέρισμα μου δεν είναι νοικιασμένο, χρεώνομαι;

Οι μεσίτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε διαφημίσουν σε διάφορα διαδίκτυα το διαμέρισμα σας για να προβάλλονται σωστά και να είναι ορατά. Η χρέωση ξεκινάει μόλις ο ενοικιαστής υπογράψει την σύμβαση μίσθωσης και έχει καταβάλει το ενοίκιο του πρώτου μήνα και την εγγύηση.

Το διαμέρισμα μου είναι ενοικιασμένο, μπορώ να έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες σας;

Φυσικά και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας ανεξάρτητα από την κατάσταση της ιδιοκτησίας σας. Ετοιμάζουμε έναν πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που σχετίζονται με το διαμέρισμα και είναι απαραίτητα για τη σωστή διαχείρισή του, ύστερα υπογράφουμε το συμβόλαιο διαχείρισης και ξεκινάμε !

Πως υπογράφω το συμβόλαιο αν μένω στο εξωτερικό;

Για να μην χάσουμε χρόνο, σας αποστέλλουμε ένα συμβόλαιο μέσω ηλεκτρονικό μήνυμα που μας ξανά στέλνετε υπογεγραμμένο. Ταυτόχρονα στέλνουμε ταχυδρομικά και ένα αντίγραφο υπογεγραμμένο από το γραφείο μας.

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστείς δεν πληρώνει το ενοίκιο, τι γίνεται;

Πρώτα απ’ όλα, ζητάμε στον ενοικιαστή κάποια αποδεικτικά στοιχεία για να μας αποδείξει την φερεγγυότητα του. Στην συνέχεια τονίζεται  ότι το ενοίκιο πρέπει να καταβάλλεται τις πρώτες 5 εργάσιμες μέρες κάθε μήνα. Λαμβάνουν κάθε αρχές του μήνα ένα αυτόματο μήνυμα, ακολουθεί μια υπενθύμιση σε περίπτωση που δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποιο ποσό, και τέλος του μήνα παρεμβαίνει  δικηγόρος.

Ποια ημερομηνία θα εισπράξω τα ενοίκια;

Κάθε τέλος του μήνα γίνεται η καταβολή του μισθώματος. Λαμβάνετε επίσης και την μηνιαία, λεπτομερής και απλή στην ανάγνωση, αναφορά διαχείρισης, μαζί με τις απόδειξης των πιθανών εξόδων. 

Ποια είναι τα έξοδα που διαχειρίζεται η Mobilia Property Management;

Η Mobilia Property Management φροντίζει για όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την ιδιοκτησία σας (κοινόχρηστα, ασφάλεια, φόροι..).

Έχω ξένο λογαριασμό, μπορώ να επωφεληθώ από τις υπηρεσίες σας;

Φυσικά, έχουμε πολλούς πελάτες που έχουν λογαριασμό στο εξωτερικό. Το μόνο μειονέκτημα αφορά την πιθανή καθυστέρηση στη μεταφορά των οφειλόμενων σε εσάς ποσά, συνήθως μεταξύ 1 και 3 ημερών. (Μπορείτε επίσης να ανοίξετε έναν ελληνικό λογαριασμό).

Επενδύσεις στην Αθήνα

Αν επιθυμείτε να κάνετε μια επένδυση για να επεκτείνετε την περιουσία σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε επιπλέον εισόδημα ή θέλετε να προετοιμάσετε το έδαφος για τη συνταξιοδότηση σας, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε σε αυτή τη διαδρομή με τις καλύτερες πρωτοβουλίες.

Περισσότερα

Ήδη συμβουλεύουμε πολύ μεγάλο αριθμό κατοίκων εξωτερικού προς αυτή την κατεύθυνση ως γνώστες του πεδίου αυτού.

Θα πρέπει πρώτα να καταλήξετε στο τι είδους ακίνητο αναζητάτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μετά η διαδικασία είναι ως εξής:

 1. Πρέπει να οριστεί ένας δικηγόρος ο οποίος θα ενεργεί εκ μέρους σας και θα αναλάβει τον έλεγχο τίτλων ιδιοκτησίας εκ μέρους του ιδιοκτήτη, θα ελέγξει εάν το ακίνητο είναι αποδεσμευμένο από οποιαδήποτε περίπτωση υποθήκης, κατάσχεσης ή άλλης φύσεως νομικής απαίτησης.

Ο πωλητής ή διαμεσολαβητής θα πρέπει να παραδώσει στον δικηγόρο σας ένα αντίγραφο των τίτλων (συμβόλαιο πώλησης, απόδοση κληρονομιάς, πιθανή συμβολαιογραφική πράξη παραχώρησης ή δωρεάς)

Ο δικηγόρος μπορεί επίσης να συμβάλλει πιο πρακτικά στα εξής:

 • απόκτηση ΑΦΜ
 • άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού
 • αποπληρωμή του φόρου μεταβίβασης

2.  Υπογραφή του συμβολαίου ενώπιον συμβολαιογράφου, δήλωση στο υποθηκοφυλακείο και στις υπηρεσίες του κτηματολογίου

3.  Περίπτωση ανακαίνισης / επιδιορθώσεων του ακινήτου. Μπορούμε να σας συστήσουμε εξωτερικούς συνεργάτες κατά περίπτωση

4.  Προβολή ακινήτου στην αγορά

5.  Η διαχείριση του ακινήτου θα συνάδει πάντα με τους όρους της εντολής διαχείρισης ενώ εσείς παράλληλα θα λαμβάνετε το ενοίκιο μηνιαίως, συνοδευόμενο με αναλυτική κατάσταση διαχείρισης

MOBILIA PROPERTY MANAGEMENT

Τι λένε για εμάς

Ναταλία Π.

“Επαγγελματισμός, αποτελεσματικότητα, ευγένεια, ακρόαση, έχω μόνο καλές λέξεις για τις υπηρεσίες που προσφέρονται και παρέχονται από ολόκληρη την ομάδα της Mobilia. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη και ευχαριστώ θερμά κάθε τους πράξη στον διαμερισμά μου. Προτείνω αναμφισβήτητα την Mobilia. “

Παύλος Π.

Robert D.

“Πολύ φιλόξενο και επαγγελματικό προσωπικό, γνωρίζοντας τέλεια την δουλειά τους, είναι καλές συμβουλές τόσο για την ενοικίαση όσο και για την πώληση ακινήτων.”

Φόρμα επικοινωνίας

Ενδιαφέρομαι για ΕνοικίασηΕνδιαφέρομαι για Πώληση

 

 

Επικοινωνία

Σας περιμένουμε
Πυλάρου 4,
116 35 Αθήνα

Τηλ +302107563200
Fax +302107563202
Email info(at)propertymgmt.gr

Mobilia Property Management
Πυλάρου 4,
116 36 Αθήνα

Εγγραφείτε στο

Newsletter